Post by niiretyfecamp on Feb 17, 2022 2:47:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod הרבה קריסטלים ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
המשחק מאוד גוזל זמן ואני אוהב את הדרך שבה הוא מוגדר עם הרובים והבסיס ואני באמת אוהב את האירועים אבל מעל הכל המשחק הזה מדהים אני באמת אוהב את המשחק😍. אני מצפה לעוד דברים שיצאו במשחק כמו הוספת עוד מקומות ללכת ועוד זומבים ועוד פריטי בסיס או הגנה גם הוספת יחידות קרקע שונות כמו מכוניות משוריינות וטנקים שיעזרו ברמות כמו בוס כמו ברגע שאתה מגיע ל- בסוף המפה אתה צריך להילחם באלפי זומבים ויש הבוס הזה וברגע שאתה הורג את הבוס ואת שאר הזומבים אתה מקבל את הפרס הגדול הזה ומה לא.
ערכתי בעבר סקירה שהייתה 4 כוכבים בגלל כמה כלי נשק של ספינות אוויר (תותחים אוטומטיים למשל) כולם נראים ונשמעים אותו הדבר. הורדתי את הביקורת שלי בכוכב אחד למרות שאהבתי את המשחק, אבל ה-4 ביולי הזה "אתגר 24 ב-1" הוא קשה ביותר. על מנת לקבל את הפרס האולטימטיבי של 2 ארגזים אני חייב להרוג כמו 4000 כלבי גיהנום באמצעות XY ו-Z בכבישים בינעירוניים, למשל, 2000 שמבלים עם נשק X troop. זה הדבר הכי מתסכל, חחח. אי אפשר לפספס אף אחד. לא אחת.
כמו ברוב המשחקים, רמות מוקדמות מגיעות במהירות ובקלות. ככל שאתה מתרחק, כך זה הופך להיות יותר מעיק. זה משחק יריות מהנה ויש לו פרספקטיבה שונה כמעט מכל דבר אחר. להגיע לכלי הנשק הטובים יותר כמעט מצריך הוצאת כסף אמיתי. אני מניח שהמפתחים היו רוצים להתפרנס, אבל המחסור בכלי נשק ברמה גבוהה יותר גורם לי לחפש דברים אחרים לשחק.
אני אוהב את המשחק הזה, אבל רציתי שזה יהיה גם משחק לא מקוון. או שתהיה לך זירת תרגול (רצוי גם במצב לא מקוון) וגם תקבל כמות קטנה של פרסים בתמורה. חוץ מזה זה אחלה משחק
עבד כמה ימים ועכשיו זה אפילו לא ייפתח רק נתקע באזור הסריקה כבר הסירו והותקנו לא עזר
אני אוהב את המשחק אבל אני צריך להשתמש בנתונים שלי כדי לשחק וחשבתי שזה משחק לא מקוון כמו המשחק האחר של Zombie Gunship אבל אני גר באזור שלא יכול לקבל אותות ואני לא יכול לשחק בבקשה צור מצב לא מקוון אז אני יכול לשחק בלי פופ אפ שאומר בבקשה התחבר מחדש ל-wifi. אני אדרג 10 כוכבים אם זה הולך להגיע כל כך גבוה אבל אני חייב לדרג 5 כוכבים אם עשית מצב לא מקוון לאנשים כמוני.
בניית הבסיס היא מדהימה (בחירת מבנים נראית קשה ממה שהיא צריכה להיות, מכיוון שמה שאני קולט הוא בעיקר המבנה שלא בחרתי. אני נהנה מהמשחק בפועל במטוס הקרב, אני מעדיף מצב של עדר עם הגדרות מותאמות אישית הכוללות תגמולים עבור קושי, זמן, הרג, גלים, לא אותם סוגים של משימות נגמרות או טירוף. (הפחת תגמולים על הצגות בכל פעם כדי לאזן טוב יותר את זמני המשחק) בייביסיטר על נבחרת זה בסדר, לא כל משימה חוץ מזה, גרפיקה מעולה ומשחק מוצק
ממקררר
Zombie Gunship Survival - Action Shooter ஆக்ஷன் vrn
בינה מלאכותית היא דרך OP שאתה יכול לקנות אתה יכול לעשות כל מה שפשוט אין לך מספיק סיבה לפלס את הנשק שלך עולה הרבה שזה כל כך מטורף בכמה עלות, אלא אם כן אתה אף פעם לא סיימת להחליף כיס ואני לא מכיר אף אחד מי כן גורם לא רק שאתה צריך את החומר אתה צריך את אותו נשק lvl כדי לשדרג אז זה כמו החומר הזה 100,000 בגרד אולי יותר ואם שדרוג הנשק שלך הוא lvl 5 אתה צריך 5 lvl 5 נשק כדי להשיג נשק lvl 6 וזה עלה הרבה כדי להגיע לשם תקוע עד אז יותר מדי
משחק מהנה. לאט לעזאזל לעשות הכל. מוגבל ל-2 כלי נשק עד שתשדרג את האנגר Lvl 5. אלוהים יעזור לך אם אחד מהם אינו המינימום כי מזל טוב לצלוף את כל הזומבים כשה-30 מ"מ נגמרים. הייתי משחק בזה כל היום אם הם לא היו עושים הכל כל כך מטורף כדי להשיג אותו. אני עובד אני לא מבלה שעתיים בצפייה בפרסומות בניסיון לפוצץ כמה זומבים. הערה צדדית מישהו צריך לעשות משחק AAA Gunship ברמה של רעם מלחמה אבל בדיוק כמו ספינת הנשק הזו + זומבים= שעות של הנאה.
למשחק יש פוטנציאל. 3 נשקים על ac 10 זה לא מספיק. כלי נשק אינם כל כך מעולים גם לאחר השדרוג. רק ראיתי שיש עדכון שבו אני מקווה שיוסיף תכונות טובות יותר אבל טעיתי. צריך עוד חריצי נשק בוודאות. גם אנחנו מקבלים ארגזים לשלל הבעיה היחידה היא tgeres onky 4 משבצות שיחקתי את כל המשחק כמעט עם אותו שלל ביקס 4 חריצים טעונים במלואם. אחרי כל משימה אנחנו מפספסים כנראה 60% מהשלל לתקן שבגלל עכשיו זה די הרבה. תכונה חסרת תועלת כמעט.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter ஆக்ஷன் azy
הגעתי לנקודה במשחק שבה אני משחק באותה רמה שוב ושוב כי השעורה של המשחק מתגמלת לך כל ציוד להתקדם. אלא אם כן אתה משלם כסף אמיתי כמובן.
אני אוהב את זה. אתה יכול ליהנות ולבנות את הדרך שלך למעלה. אתה לא צריך לשלם כדי לשחק. כמובן שאם אתה רוצה להתקדם הרבה יותר מהר אתה יכול. חלק מרמות המפה המאוחרות יותר ברמת קשה לא תצליחו לעבור אותה בלי כוח אש כבד.
משחק טוב אחלה גרפיקה ממליצה בחום אבל זה משחק ממש כבד אז תבדעו שיש לכם מקום אחר הלך ומשחק
תהנה מהמשחק, אבל בשבוע האחרון או יותר נדחתה לי גישה. המשחק לא מתחבר לשרת. למה זו בעיה? עדכון: עדיין אין חיבור לשרת מאז ההודעה האחרונה ב-3/1/20. המשך לקבל את הודעת הזמן הקצוב. מאכזב מאוד. עכשיו זה 30/4/20.
המשחק שספינת קרב הזומבים המקורית הייתה צריכה להיות
המשחק די מגניב, עם זאת יש נפילה אחת, ההמתנה של 3 שעות על הארגזים לא תהיה רעה אם תוכל להחזיק עוד ארגזים, באופן שהוא מאלץ אותך להתנתק עד שתוכל לפנות מקום בנשקייה שלך (כמובן שאתה תמיד יכול לשלם כסף כדי להימנע מהמתנה אבל זה די צולע) אני חושב שאם הם הפכו את ההמתנה פחות? או הרשה לך לשמור את כל הארגזים שלך? המערכת הנוכחית מאלצת אותך להתנתק ל-3 שעות וזה דוחק שחקנים חדשים, תקן את זה ותקבל את הכוכב החמישי הזה
זה מבאס שאנחנו יכולים להחזיק רק 4 ארגזים בכל פעם בנשקייה. יש לך הרבה זהב אפילו לשחק תקופות ארוכות בכל פעם. אבל חוץ מזה זה משחק גרוע לשחק. אה וזה לוקח לנצח כדי לעלות רמה. אבל זה לא מפריע כמו הארגזים. אני פשוט אוהב לצלם זומבים מ-Ac-130.
אלופים
Dragon shooter - Dragon war - Arcade shooting game Arkadspel zwm
אחלה משחק. שונה ומרענן
המשחק מקולקל במדריך, בלתי אפשרי להתקדם, ניקה את הנתונים והוסרה עדיין לא יעבור את המדריך לאחר ניסיונות מרובים. בבקשה תקן את זה, אני אשמח להיות מסוגל לשחק במשחק בכלל!
מצויין רק יש בעיה פתאום נתקע וצריך לא להתחיל משחק
כיף לזמן מה...ואז זה רק לטחון או לשלם להתקדם...וכלומר...GRIND.....מאוד. מאוד ..... לאט ...... בסופו של דבר תגיע לנקודה שבה הנשק שלך לא יהרוג דבר ארור
המשחק מעולה. אבל היעדים פשוט גבוהים מדי. כמו להגביר את הנשק שלך עם חלקים של 7k כדי לקבל ארגז מפולס בינוני? בנוסף, נדירות הנשקים כל כך מועטה, וזה ממש יוצר צורה של 'שלם כדי לנצח'. הוצאתי 5 דולר על המשחק בשלב מסוים וקיבלתי בערך 4 כלי נשק טובים. היוצרים יכלו לרדת למציאות עם הסכום האובייקטיבי ולהעלות את מגבלת הזמן להשלמתם. יותר מדי מאמץ עם מעט מאוד פרסים גורם למשחק להיות מבאס אחרי שבילה בו כל כך הרבה זמן
גרפיקה נהדרת. המון כיף. זה כמו רמת Call of Duty האהובה עלי, אבל שוב ושוב. הבעיה היחידה שיש לי עם המשחק היא תחושת ה"שלם כדי לנצח" שיש לו. זמן פתיחת הארגזים ארוך מדי, וכלי נשק ושדרוגים בחינם הם נדירים מדי. ברגע שזה מתחיל להיות קשה, זה לא ניתן לשחק בלי רכישת ארגזים עם כסף אמיתי.
אני לא יכול להתחבר יותר, כל מה שאני מקבל זה "רישום משתמש חדש" ואז זה נגמר לי, ולא יעבור את הנקודה הזו. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את האפליקציה. ניסיתי להפעיל מחדש את הטלפון שלי, כמו גם את ה-WiFi שלי. אין לי מושג מה קרה.
זה המשך טוב למשחק הראשון. כלי הנשק והדברים החדשים שהוצגו בזה הצליחו להרחיב את המשחקיות מהקודם. הקונספט של ספינת הנשק השייכת לכל מה שנותר מהצבא הוא נהדר כקונטקסט של תכונת בניית הבסיס החדשה עם זאת, יש 2 בעיות שאי אפשר להתעלם מהן 1 המשחק הזה לא בדיוק ידידותי למתחילים, יש קטע קהילה שיעזור אבל זה מאוד בסיסי 2 העובדה שאתה לא יכול לפתוח 2 ארגזים בו זמנית בנשקייה
זה כיף אבל נהיה ממש קשה מאוד מהר אם אתה לא קונה ובתקווה לקבל כמה נשקים מיוחדים. ולקנות פריטים אחרים כמו זהב וזה עולה הרבה זה ממש מבאס.
משחק מאוד מהנה וממכר אבל עדיין מושך יד מכדי שתשלם את הכסף שלך. הלוואי שמשחקים יצליחו להגיע למקום שבו אתה יכול להצליח מבלי שתצטרך לשלם את הכסף שלך.
אנא שנה את אופן פעולת הנשקייה. כל פעם לחכות 3 שעות זה סרטני לחלוטין. לפעמים אני פשוט רוצה לזרוק את הקופסאות שממלאות את המלאי שלי ואני פשוט לא יכול.
משחק כיף
האתגר עולה ככל תפתחים.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Акционе sga
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action ciq
אני אף פעם לא צודק בביקורות אבל זה בעצם משחק מדהים. משחק מצוין. קונספט מצוין. זה עתה התחלתי את המשחק וכבר הלוואי שהמפתחים ייצרו גרסת PC או קונסולה. בהחלט הייתי משלם את $60 עבור משחק מלא עם שחקן בודד ארוך ומעורב. אשמח לשמוע את זה דרך רמקולים אמיתיים. אני רק מקווה כשהמפתחים יחליטו לעשות זאת, שהם יזכרו את הפוסט שלי ויתנו לי דיבים ראשונים בבדיקה. חחח.
זה יכול להיות מאוד כיף. ההתקדמות איטית מדי, זמני ההמתנה מגוחכים, והשדרוגים לכלי נשק מוגבלים עד כדי בחירה כיצד הם משתדרגים.
כזה כיף!
המשחק הזה מהנה לזמן קצר מאוד. זו בהחלט חווית תשלום עבור משחק, וגם אם אתה מוכן לשלם, ההנאה מהמשחק אף פעם לא חורגת מהמונוטוניות של המשחק המוקדם ביותר. גם שדרוגי הנשק מאוד מחורבנים. במקום שישדרג את הנשק לרמה המקסימלית שלו, הוא ישודרג לנקודה שבה אתה צריך "למזג" אותו עם כלי נשק אחרים, מה שבסופו של דבר אומר שאתה צריך לשדרג נשקים אקראיים שאתה אפילו לא משתמש בהם לפי הסדר להתיך.
משחק מדהים אבל השליטה קצת מסובכת בטלפון. שווה את ההורדה. אני אתן עוד ביקורות כשאסיים את כל המשימות הקלות (הן מדרגות אותן כשאתה מנצח קל בינוני וקשה) אבל סביר להניח שאוציא קצת כסף על המשחק הזה בתקווה שהם ימשיכו לשדרג ולהוסיף lvl. תמשיכו כך חבר'ה עבודה נחמדה
קונספט מגניב ומהנה ומאתגר אבל התכונה "חכה כמה שעות כדי לפתוח את התגמולים שלך אחרי כל משימה" באמת הורגת אותי, במיוחד כאשר אתה יכול להחזיק מקסימום ארבעה פרסים בתור לפתיחת הנעילה, והטיימר פועל רק על קופסה אחת בכל פעם.
משחק מונוטוני חוזר על עצמו. אין חידוש מלבד עוצמת הנשק. יש עוד אלפיים דומים בחנות.
משחק מהנה מאוד אבל נטוש על ידי המפתחים. הורד אותו, תהנה שבוע של כיף ואז הסר את ההתקנה כשיגמר לך התוכן. אתה יכול להיכנס לטחינה אינסופית אבל אין לזה סוף או תגמול סבירים.
לעדכון האחרון יש כמה תקלות גדולות במשחק עכשיו. לדוגמה, לאתגר (צלילה) יש תקלה ששולחת קבוצה גדולה יותר של טיטאנים (לא טיטאנים כבדים) אבל טיטאנים רגילים ענקיים שאי אפשר להרוג. המשחק זקוק כעת למספר תיקונים.
משחק מהנה אבל ארגזים רגילים שלוקח 3 שעות לפתוח ברצינות יכול להיות פשוט להיות כנה ולהגיד לפתוח את תיק הלכלוך של הארנק ולשלם כדי לשחק. ראה את המשחק שלך בר מזל אני נותן לו כוכבים בכלל.
מגניב
משחק טוב מאוד, אבל אני חושב שהם צריכים להרכיב את כל הנשקים מאותה קטגוריה/מחלקה/מערכת בדיוק, לקבוצות כך שלא תצטרכו לגלול כל כך רחוק למטה כדי לגרוט או לחפש כל כך כדי להתיך. סגנון סוג תיקיה. אולי להפחית את דרישות רמת הבניין במחנה, זה קצת גבוה מדי. זה כואב לבזבז מה שעשית על בניין קטן אחד תמורת מעט מאוד תמורה מהבניין הזה. אבל חוץ מאלה זה משחק מאוד מספק.
אני אתחיל ואומר שאפשר לשחק במשחק הזה 100% בחינם. כל מה שאתה צריך לעשות הוא לשחק במשימות היומיות, לצפות בסרטוני התגמול (צפיתי בהם גב אל גב והרווחתי כמה דברים טובים.) זה משחק ממש טוב, עדיין לא נהדר אבל יש לו פוטנציאל להיות. עם הזמן אתה יכול להעלות את הרמה ועל ידי שחיקה, כן בסגנון RPG. כמוני, אתה יכול לקבל נתונים סטטיסטיים ממש צלילים תוך זמן קצר. שמרו על כולם ואלוהים יברך
זה היה משחק כיף להעביר את הזמן. לא הייתי מרחיק לכת לנסות וללכוד את המשחק הזה עם ציפיות ממחלקת הריאליזם מכיוון שהוא משחק, אבל הוא קרוב מספיק בריאליזם כדי להפוך את המשחק למהנה. המיני-אקדח 5.56 מ"מ או רובה השרשרת מתחממים מעט מדי מהר אבל עובדים לשימוש הנתון שיש לו.
משחק ממש כיף אבל אלא אם כן אתה מתכנן להפיל כסף די רציני על משחק נייד, הייתי מדלג עליו. הרמות הופכות בלתי אפשריות לנצח אם אתה לא משלם כדי לקנות ציוד. השלל מוגבל בזמן, והרוב המכריע שלו הוא זבל. למרבה הצער, למשחק יש פוטנציאל רציני אבל המפתחים הם מעבר לחמדנים.
זה מה שהמשחק הזה כיף אז זה פשוט משעמם זה משחק מעולה אבל זה פשוט קרע מלכתחילה אתה פשוט טוחן וטחן ובנוסף כדי להבין שזה לא ריאלי אתה מצלם את הזומבי עם הקליבר הכי נמוך שיש לך השתמש גם במגזין החורים של ספינת התותחים כדי להרוג אולי שניים עד ארבעה זומבים כמו יאללה אולי 3.5 כוכבים אם אתה עושה את זה יותר מעניין ויותר מציאותי ועוד כלי נשק בספינת הנשק... ........ ................................................................ ....