Post by niiretyfecamp on Feb 17, 2022 2:53:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking City - Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking City - Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další hackování primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Cooking City - Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra
Hra je super! Časově ji stíhám a s energií nemám problém, stalo se mi jen párkát, že jsem opakovala kolo. Mně nepadá, neseká se a načítá se rychle
Cooking City - Cooking Games Arkadspel uce
Cooking City - Cooking Games Arkade bovu
je to úžasná hra, ale přidávání přichází po každé úrovni, tak ji prosím zkuste aktualizovat a děkuji magické sedmičce za tuto úžasnou hru💝💝💝💝
Typické hry na vaření. Vydělávejte méně, ale musíte více utrácet. Nedostatečný čas, zákazníci přicházejí pozdě a hodiny už tikají, směšná cena za upgrady.
Dal bych více hvězdiček, ale zákaznický servis neexistuje. Mnohokrát jsem se snažil kontaktovat zákaznický servis ohledně chybějících boosterů a drahokamů. Boostery se kupují s drahokamy, hodně z nich. Drahokamy jsou velmi drahé a bezplatných drahokamů je málo, takže ztráta drahokamů a boosterů skutečně ovlivňuje hru. Nejen, že mi zboží nebylo vráceno, ale nikdo se ani nesnažil odpovědět. Chystám se smazat aplikaci. Pokud se nestarají o své zákazníky, pak nemám zájem je podporovat.
Taková odpočinková hra. Určitě si užijte čas používání této aplikace. Existují neomezené úrovně. U této hry se člověk nikdy nebude nudit. Určitě všem doporučí. Nejlepší na tom je, že se dá hrát v online i offline režimu. Je to taková odpočinková hra. Jsem tak závislý na této hře rn! Děkujeme Magic seven za vývoj tak zajímavé hry. Viděl jsem spoustu jiných verzí této hry, ale nikdy jsem nebyl spokojen... Ale udělali jste na mě dojem, kluci! Pokračuj v dobré práci! Spousta lásky
Zatím dobré. Když dosáhnete vyšších úrovní, hra si ji oblíbíte, ale když se vrátíte a dokončíte další úrovně, nelíbí se jim, když dostanete hlavu e hry. Takže si myslím, že si tuto hru stáhněte.😡 Nešťastný !!!!!!!!
Zaplatil jsem za "diamanty" a nikdy jsem je nedostal. Bez nich nelze porazit některé úrovně, a i když to nebylo mnoho, zajímalo by mě, proč by mělo být tak obtížné uvést aplikaci do provozu? Má také problém se sítí, který ztrácí čas.
Zábava
Skvělá hra! rychlé tempo. Zatím se mi to líbí.
😆😆 dobrá hra
Cooking City: Restaurant Games - Nejnovější Verze Pro Android
Restaurant Cooking Games APK - Nejnovější Verze 2.0
Do you have a craze of playing cooking games? Then cook delicious meals and desserts for your customers in Chef City : Kitchen Restaurant Cooking Game. Dash
Strašně rád vařím, opravdu mě to baví hrát tohle.. ingredience jsou levnější, ale vyhněte se hledání... úžasnější pochoutka
Hru jsem si opravdu užil. Skvělá grafika a všechno. Ale... 1., existuje několik velmi obtížných úrovní, u kterých boostery nejsou vůbec užitečné, kromě zákazníků Add-on 3 a Add-on 30 sekund, které jsou velmi drahé. Za druhé, připojil jsem hru ke svému účtu na fb v domnění, že to zajistí nebo uloží můj postup jako jiné hry nebo aplikace, takže pokud někdy budu mít nové zařízení, mohl bych hrát poslední úroveň, kterou jsem opustil, ALE ne všechny! Skončilo to rozbalením hry z mého nového zařízení. 😂😂😂
Mr Bullet - Spy Puzzles Пъзели eija
Tato hra je návyková a hodně zábavná, protože existuje tolik úrovní/úspěchů. Dal jsem však pouze 3 hvězdičky, protože některé úrovně je téměř nemožné dokončit bez nákupu drahokamů/balíčků, které vás v době, kdy do hry investujete, budou stát jmění. Mohly by být vyšší odměny a nižší ceny za nákupy ve hře, aby byly plně příjemné.
Nechápu, proč jsi změnil tuto hru, ale nelíbí se mi to. BÝVAL jsi schopen vyzvednout každodenní truhlu, ale to je teď pryč. Nyní jde jen o to, utrácet $$ z vaší kapsy, bez jakýchkoliv odměn od vývojářů. Poté, co utratím prostředky, které jsem již ušetřil na hraní této hry, ji odinstaluji. Ahoj.
Miluji hru! Ale teď jsem dvakrát vyhrál poměrně hodně coinů, protože jsem použil booster double coins, ale hned po levelu to zhasne a moje mince se nepřipisují! Prosím pomozte 😬
Food Country - Cooking Game - AppAgg
Cooking City chef restaurant & cooking games 2.06 ... - APK Home
Aktualizace: Vývojáři, to nefungovalo. Servery nemají správné informace. A ano, jsem propojen s FB. Přestaň mi brát můj pokrok! Občas, ale častěji než ne, něco upgraduji, zahraji si hru bez problémů, vrátím se další den a někdy i o několik hodin později, přičemž upgradovaná položka již není upgradována, ale mince použité k jejímu upgradu jsou pryč. Takže pak musím mince zálohovat a jednoduše je znovu upgradovat.
Je to dobrá hra na zkrácení času. Ale musíte mít méně reklam!!
Tato hra je úžasná, ale už mě to nebaví
📥🐩🐩🐩🐩🐤🐀📥💒💒💒🌆🌆🌇🐇🎎🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮
hra je velmi zábavná. Zabaví vás to, ale pak byste měli mít možnost kupovat mince i s drahokamy, protože přísady jsou příliš drahé. A že i když nedosáhnete úrovně a prohrajete, své coiny si stále necháte. Posilovače jsou směšně drahé
je to zábavné vaření, i když vařím doma jako máma
Toto je hra mezi přidáváním! Na každém kroku je reklama. Začíná to být extrémně dráždivé a nedovolí vám jít dál/jasnou úroveň bez reklamy. Kdysi se mi tento gane líbil, ale teď máte štěstí, když si mezi reklamami zahrajete nějakou hru. 1 hvězda určitě. Doporučil jsem mnoha, ale teď ne.
předkrm vypadá jako skutečný a barvy jsou jasné
Příliš mnoho reklamy, vždy žádat o peníze a málo těžké na pochopení. Fáze se tak tvrdě, že byste měli nalít ur peníze, nebo jinak nemůže jasné. Takže aplikaci odinstaluji. 2 hvězdičky udělené za dobrý koncept a design aplikace.
Download Cooking City chef restaurant & cooking games 2.06.5052 Mod money Free For Android Mobiles, Smart Phones. Tablets And More Devices.
Opravdu se mi tato hra líbí, nějakou dobu jsem ji hrál a právě jsem měl poslední restauraci, která by otevřela nové město. snažím se to dokončit, protože každou úroveň se mé skóre resetovalo Myslel jsem, že problém je ve hře, takže jsem ji odinstaloval a znovu nainstaloval, ale ztratil jsem celý svůj postup a problém nebyl vyřešen Prosím, čekám na vaši odpověď
Vynucené reklamy po překonání úrovní. S vynucenými reklamami nikdy nezískáte více než 1 hvězdičku.
přes reklamy ale hra je zajímavá..
vyděračství
Download Cooking City - crazy restaurant game on PC - MEmu
Cooking City - Kochspiele Arcade fwt
EDIT: Tato hra ZNOVU ztratila veškerý můj postup!!! Vyhýbat!! Líbí se mi grafika a to, že je méně drsná než jiné hry na vaření. Na druhou stranu, hra ztratila můj pokrok, když jsem se pokusil propojit s mým Facebookem a musel jsem si to celé přehrát. Pak ve fázi 3 se úrovně stanou fyzicky nemožné bez boosterů. Nesnáším, že se mě snaží přimět utrácet peníze za booster packy, abych mohl hrát dál.
Miluji tuto hru.. ale nemohu se posunout na třetí úroveň/město.. když kliknu na let, říká se pouze potřeba stáhnout zdroje a poté se nic neděje.. doufám, že to technický tým rychle vyřeší
Dal by to 0 hvězdiček, pokud je to možné. 2 sekundy po zakoupení balíčku diamantů a boosterů začala celá hra padat. Jak mohu hrát se zakoupeným balíčkem, když se nemohu dostat do zatracené hry? E-mailová podpora před 2 dny a absolutně nic. Vezmi peníze a uteč, jo? Smutné, protože se mi tato hra opravdu líbila. Totálně zklamaný.
Hra by byla super kdyby pořád nepadala proto dávám jednu hvězdu až to spravíte a nebude to padat dám všechny hvězdy👇👇👎👎
Nuda
Cooking City: Restaurant Games Παιχνίδια arcade wbor
Hra se mi líbí, ale jsou zde některé věci, které by mohly být trochu jiné, zákazníci by mohli přijít o něco rychleji, takže můžete získat více zákazníků, než vyprší čas, je trochu frustrující, když musíte přijít o život, protože jste to minuli. jedna osoba a nemáte dostatek drahokamů, abyste mohli pokračovat. také byste měli mít více příležitostí získat drahokamy zdarma pro ty, kteří si je nekoupí.
Hra se mi líbí, ale má problémy. Hry neustále padají a nepodávají nápoje, a proto nemohou dokončit úroveň, ale stále vám to bere životy, když ji musíte resetovat. Tak frustrující a pokud se to brzy nevyřeší, smažu to.
Hru miluji, ale to, co mě přimělo změnit recenzi, jsou výzvy. Na dokončení úkolu máte časový limit, ale do příchodu prvního zákazníka uplyne 10 sekund. Díky tomu použijete svůj booster. Myslím, že to je způsob, jak vyděláváte peníze, ale je to fér, pokud opravdu dokážete úkol dokončit, a kvůli tomu nebudete chtít žádné kupovat, pokud byste chtěli.
Cooking City: chef fever games podle MAGIC SEVEN - (Android Hry ...
Je to dobrá hra, líbí se mi 😊😉🙂
opravdu dobré Líbí se mi jiný způsob, jak můžete věci vařit, a odvádí vás to od skutečného světa
Po upgradu na úroveň 2 se zdálo, že postup nikdy nezachránil. Musel znovu upgradovat. Jinak docela dobrá hra.
velmi velmi dobrá a pěkná pro děti, takže tuto hru můžete nainstalovat velmi dobře pro všechny děti
je to velmi animované, ale zábavné, není to moc reklam