Post by niiretyfecamp on Feb 17, 2022 3:07:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezeně všechny ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Space Pinball: Classic game ארקייד fad
V pojmenování této hry jako klasické hry je skutečně klasika, rozložení hry, zvukový systém, grafika přenesou hráče do klasické éry 70. let mých teenagerských epizod, Děkuji, pokračujte v dobré práci.
Skvělý nápad, ale má příliš mnoho problémů. Hudba hrající přes zvukové efekty je zklamáním. Reklamy jsou umístěny a načasovány tím nejnepříjemnějším způsobem a nakonec jsem se dostal k reklamě, která mi nedovolila ji překonat bez zveřejnění hodnocení (jedna z mála věcí, které aplikace umí, a způsobí, že se okamžitě vztekám) . Rád bych viděl věrnou reprodukci tohoto stolu, ale tohle není ono.
Jedná se o docela věrný remake stolu Space Cadet. Zvukové efekty a hudba byly příjemným překvapením. I když z náhledů jsem očekával různé úhly kamery v nastavení, které jako by neexistovalo. Také jsou zde pouze 2 míčky (bez nutnosti reklamy) a přál bych si, aby tomu tak nebylo. Chybí mi tu chybějící hyperprostorové zvukové efekty, které jsem měl vždy nejraději. Je hezké, že jste mise zachovali, ale chybí bonus ke střele dovedností.
Stejně jako na starém PC se pls nikdy necítí pod tlakem přidávat nové funkce. Děkuji za tento remake.
Stejně jako když jsem hrál na svém starém počítači s Windows, jen se tomu říkalo 3D Pinball. Jediný skutečný problém je počet reklam, které se zobrazí.
Bubble Shooter Balls - Popping Arcade wqnh
Zábava, jen byste to mohli udělat i pro více hráčů a pouze s jedním míčem? Miluji hru díky moc. Loď natankovala!
Hra je zábavná, reklamy jsou otravné, ale je to levné, takže ve skutečnosti není problém, největší výčitkou je, že náhodně strašný pokles snímkové frekvence. Jsem na pixelu 4xl. Nevím, jestli je to na hru příliš pomalé nebo co, ale kvůli tomu je opravdu těžké hrát vícekrát než ne. Je to perfektní nostalgický výlet a respektuji všechno, co do něj bylo, ale nedokážu si to pořádně užít.
Je to skvělé, výbuch z minulosti. Existují však některé chyby, které to znepříjemňují. Někdy míč ignoruje pádla a prostě jím projde, nebo se míč po úderu do pádla vydá špatným směrem. Příkladem by byl míček spadl přímo na pádlo, trefil jsem míč a míč spadl doprava a spadl přímo do díry? Na kolizi je třeba se dívat.
Bez ohledu na kvalitu hry, její používání nekonsensuálních reklam typu „singletap“, které násilně stahují aplikace do telefonu umístěním bannerových reklam na horní část obrazovky, na kterou musíte kliknout, chcete-li aplikaci opustit nebo ovládat zařízení. Tuto a jakoukoli aplikaci, která používá službu „jednoho klepnutí“ od společnosti Digital Turbine, byste měli z telefonu odstranit a vyhnout se jí jako moru.
Fyzika působí velmi buggy!
Zbytečné zpoždění hry na ploutvičce, takže se nebude odrážet míč, celkově dobrá grafika a zvuky příliš mnoho přidává
Může hrát jen dva míčky. Vždy po druhém míči vás hra vyzve, abyste se „podívali na krátké video“, což po mé druhé hře bylo k vzteku. Navíc nemá kvalitní grafiku a působí lacině. Omlouváme se, ale je odinstalován.
Chtěl jsem vesmírný pinball jako na starém počítači mého táty. Je to přesně tak. Reklamy nejsou vůbec špatné a fungují hladce
Zábavná hra, která se velmi blíží PC verzi. Chybí mu však ocenění reflexních střel za dovednosti a vlastnosti střely z pc verze.
Dobrá hra...dělá, co je napsáno na plechu. Reklamy by však neměly přerušovat hru mezi míčky.... trochu vás to drží jako rukojmí.
Dobrá hra, ale tlačítko Connect nefunguje a reklama na spodní straně je docela otravná, protože je umístěna tam, kde máte prsty. Také 3 míčky by měly být volné. Dobré, ale pro dosažení klasické hry je potřeba nějaká vylepšení.
Pouze dva míčky, abyste získali třetí, musíte se pokaždé podívat na video. Ne, děkuji. Odinstalováno po třech hrách.
Zábavná hra, jak byste očekávali od starého titulu, jako je tento, jediná věc, která se mi nelíbí, je, že někdy může míč prorazit ploutve nebo jiné předměty, ale to se stává zřídka.
Space Pinball: Classic game Žaid. automat. xkt
Fyzika je docela mimo a je tu pár nárazů, které se v kouli nestaly v originále.
Originál! Klasika! Legenda! Působí jako by ne-li hladší. Pokud jste hráli originál, nebudete zklamáni. Ani nějaké nezvyklé kýčovité sražení; dostáváš to pravé! Správně provedený restart.
Reklamy člověče!
Skvělá klasika, ale pár nepřesností. Chybí mnoho funkcí, které měla původní hra.
To není špatné. Funkce náklonu by byla skvělá, stejně jako lepší funkce pístu. Také, pokud hrajete v režimu letadla, nemusíte se potýkat s otravnými reklamami.
Měla by to být skvělá zábava, ale polovinu času ploutve nefungují!
Levá lišta se drží, takže hru opravdu nemohu hrát, budu ji odinstalovat
Tyto hry mě určitě vrátí ke staré dobré hře WinXP Pinball. Obávám se, že tomu mohu dát pouze 2 hvězdičky, protože nucené sledování reklamy za účelem získání míče navíc absolutně nepřijímáme a ničí celý zážitek. Raději zaplatím za verzi bez reklam.
Zábava, dokud jsem si neuvědomil, že správné pádlo není přesné. takže nebudete schopni správně namířit míč na rampu. To znamená, že jen odpalujete míček v naději, že vyletí po rampě. To je frustrující.
Dobrých herních přídavků je příliš mnoho
Space Pinball: Classic game არკადული xqj
Miluji, že jste přinesli zpět milovanou hru, na kterou si každý, kdo měl na začátku roku 2000 plochu Windows, pamatuje, jak na ní trávil hodiny po boku slavného Solitaire, Spider solitaire a nechvalně známého Hledání min.
Odkaz na zásady ochrany osobních údajů a podmínky použití je nefunkční, takže je nelze číst.
Úplně jako ten starý z Windows XP. Hudba a zvukové efekty jsou na místě. Reklamy nejsou otravné a jsou pouze po skončení hry nebo pokud chcete získat míč navíc. 5 z 5.
Obchod Play Doporučuji, abyste si hráče, kteří hrají, více prověřili, než zařadíte jejich produkty do nabídky Vesmírný pinball potřebuje přepracovat. Začalo to férově a šlo to z kopce, rychlá pádla zablokovala míček evidentně je progr.
Space Pinball: Classic game Arcade nbc
I když to rozhodně vypadá a většinou funguje stejně jako originál Windows XP, něco mi připadá divné. Fyzika s míčem mi nepřijde v pořádku. Reklamy jsou navíc otravné, takže se odinstalují. Dobré pro rychlý nostalgický výlet, ale nepřipadá mi to jako originál.
špatný
Tohle je opravdu skvělá rekreace klasické hry, na kterou rád vzpomínám. Ale bohužel to není dokonalé doporučení. Fyzika je mírně mimo, takže je zatraceně téměř nemožné trefit se na odpalovací rampu, která je nezbytnou součástí hry, pokud se v ní chcete skutečně kamkoli dostat. Toto je snadná pětihvězdičková hra, pokud se jim to podaří.
Reklamy jsou extrémně podrážděné
Velmi špatně navržený a spousta závad
Pohyb míče není dobře zkalibrován
Pravé pádlo je zlomené. Buď hází míč podivným směrem, nebo skrz něj míč projde.
Hlásit chyby. Extra míčová odměna nebyla přidána
Opravte prosím nárazníky (někdy zastaví hybnost míče) a ploutve (dochází ke zpoždění vstupu)