Post by frituatgrynalti on Mar 1, 2022 3:19:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקשי תקלות קודים ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
זה משחק כל כך משעמם. בזבוז זמן . יש מקום כזה שרק אדם אחד מתעסק בכל הסופרמרקט?? ואנחנו צריכים עוד כסף כדי לשדרג את הפריטים. בזבוז לגמרי
המשחק מהנה אבל אתה אף פעם לא זוכה ביהלומים במכונת המזל. היו לי כל כך הרבה מטבעות שהצלחתי לשחק במשבצת במשך חצי שעה שלמה!! ללא יהלומים. בנוסף אתה צריך כל כך הרבה כדי לשדרג את החנויות ולמעשה ליהנות מהמשחק עבור כל עיר. אתה לא שומר את השדרוגים שלך. עלה יותר מדי כסף עבור היהלומים הקטנים שאתה מקבל ולחזור. אוהב את המשחק. עלות לא שווה להמשיך לשחק.
Supermarket Mania Resan Strategi jxgj
אהבתי את המשחק עד שהגיע לשער. המשחק לא נותן לך מספיק יהלומים לכל החנויות האלה.
נאלץ להוריד את הדירוג כי הוא התרסק פי 2, אחד נכון כשהלקוח האחרון התכוון לשלם 😤 גם המשמרות האלה אורך לפחות 5 דקות כל אחת, 5! אני אמור לקבל משכורת של זמן וחצי על הזמן שאני צורכת כאן. זה גם לקח 5💎 כי לחצתי על כפתור, לא אישרתי את זה או משהו, פשוט לקחתי את זה. סמל אחר היה ממש מעליו אז חשבתי שאוכל ללחוץ עליו למידע נוסף. זה היה כדי לעדכן את רשימת החברים או משהו🤔בזבוז 5💎 על חבורה של אנשים שאני אפילו לא מכיר. 😒
אני לא מבין איך לעצור את הגנבים ולהצליח להגיע לשלב הבא!! וקשה להשיג יהלומים!!
נהניתי מהמשחק הזה, זו דרך קלה להעביר קצת זמן. מצאתי את הרמות המאוחרות יותר קשות ואי אפשר להתקדם עכשיו מכיוון שאינן מספיקות של קריסטל. נראה שמשחק לא מקוון מנצח רבים בקזינו אבל לא רוצה לקנות אף אחד. הופתעתי לראות את ערכת ליל כל הקדושים ואהבתי את זה עד שעדכנתי את האפליקציה אתמול בלילה ועכשיו היא נעלמה. התלוננו אך אין תגובה
Supermarket Mania Journey Strateške igre jhhe
גרסת המחשב הרבה יותר טובה ומהנה. זה יקר מדי בשביל אפילו לקנות שדרוגים. מְאוּכזָב
Supermarket Mania Journey Strategiya ngl
טוב
לקוחות איטיים מדי והם מגיעים רק 1 בכל פעם. שדרוגים יקרים מדי. אתה צריך 40 יהלומים כדי לקנות קופאית אבל המשחק בקושי נותן לך. וכדי לקבל מדליית זהב ב-lvl אתה צריך לשחק בה 6 פעמים או משהו, זה יותר מדי. בנוסף, כפי שנאמר קודם, הלקוחות איטיים מדי אז אתה בעצם לא מקבל שום אבני חן בגלל שאתה לא רוצה לחזור על ה-lvl האיטי.
Supermarket Mania Journey حکمت عملی ohyc
אני אוהב את גרסת המחשב של המשחק הזה. עם זאת, הגרסה הניידת הזו היא כל כך אטית עד שאני מסיים את זה עד שאסיים רמה שלמה. זה נמשך אז אני מבין למה אנשים מתלוננים על אבני חן כל כך קטנות. לרמות לוקח כל כך הרבה זמן להשלים והמשחק נותן רק כל כך הרבה אבני חן לכל רמה. זה לא שווה את זה אז אני ממשיך לשחק במחשב שלי. הם קיבלו ממני 10$ טובים.
משחק מעולה
לאחר עדכון המשחק הזה עדיין יש להוריד מקום חדש אבל עדיין לא פועל בבקשה תקן את הבאג הזה!!!
משחק טוב אבל גרפיקה לא טובה. בקשה אחת בבקשה תן יותר יהלומים כשמשחק אחד מסתיים. פחות כמות השדרוג.
אהבתי את המשחק אבל יש רק 17 רמות שניקיתי תוך יומיים... צריכות להיות יותר רמות כדי להפוך אותו למעניין יותר
מאוד נהנתי מהמשחק... אבל האפליקציה קורסת.עלות שדרוג פריטים עבור אבני חן גבוה מדי, ממש לא בגלל זה אתה מאבד את כל השדרוגים (קופאית, עגלה וכו') כאשר אתה מגיע לשער חדש! אבני חן נדירות מדי. מסיר את ההתקנה של המשחק! הזמן שלי יקר מדי להיות מבוזבז
ממכר, מדהים, הלוואי שזה לא היה כל כך יקר עבור כמות קטנה של יהלומים. חוץ מזה אני אוהב את המשחק הזה!!
זה משחק מדהים אני רק רוצה שהמחיר שלך על השדרוגים יירד אבל חוץ מזה זו חוויה מדהימה לילד צעיר
הגעתי לרמה 17 אבל אני לא יכול להמשיך לשחק בה כי שאר הרמות לא מוצגות. אנא נסה לתקן את זה. זה כל הזמן אומר שרמות חדשות נטענות
זה משחק מהנה, הלוואי והייתה דרך להשיג יותר יהלומים. אתה צריך לשחק בכל רמה 4 פעמים כדי לסיים אותה ואתה מקבל רק 6 יהלומים בסך הכל לכל רמה. רוב השדרוגים הדרושים הם 40 יהלומים, מה שאומר שכדי לשדרג את העגלה שלך או את המגב והדלי, עליך לשחק 7 רמות מלאות 4 פעמים. אני יודע שהמשחקים האלה רוצים שתבזבז את הכסף שלך אבל צריך שיהיה להם גלגל שתסובב כדי להשיג יהלומים על ידי צפייה בסרטון או משהו.
אני זוכר את המשחק הזה, כי אני תמיד משחק את זה בטלפון של האחות שלי כשאין לי טלפון בימים אלה ואני זוכר את המשחק הזה ואני מחפש אני פשוט מחפש "סופרמרקט" ואני מסתכל בכל משחק וסוף סוף מצאתי את המשחק אני מחפש, ואני כל כך שמח למצוא את המשחק הזה, לפני שאני לא יכול לשחק בזה טוב כי mybister לא יודע שאני מוריד משחקים בטלפון שלה אבל אני פשוט מסתיר את המשחק הזה כי אני לא רוצה להפעיל מחדש ואני יכול לשחק טוב עכשיו כי אני יש לי טלפון משלי עכשיו ואני כל כך שמח
קונספט מהנה אבל זה איטי שאדם אחד נמצא בחנות וגורף את זמנם היקר והחלונות בקושי מגיעים ואז רק לעתים רחוקות הם 3 אנשים בכל פעם, זה לא פשוט לשבת ולחכות.
פעם שיחקתי את המשחק הזה במחשב שלי ואהבתי אותו. נזכרתי בזה אז הורדתי את זה לטלפון שלי. 1. שונאת ששדרוגים לא עוברים לרמות חדשות. 2. שונא שאתה צריך יותר אבני חן כדי לפתוח כל רמה (כמו הרבה יותר מהרמות הקודמות) 3. שונא שאתה צריך אבני חן כדי לשדרג בעצם את רוב הדברים שעוזרים לעבור רמות קשות 4. שונא שאתה צריך לשחק באותו סיבוב פעמים, בכל פעם שנעשה קשה יותר ויותר, כדי להשיג את מירב החן הזמינות לנצח את הרמה.
הייתי נותן 5 כוכבים למשחק הזה אבל אני באמת חושב שהמשחק הזה יהיה במצב לא מקוון אני אשמח לזה אני חושב בסדר אם אתם תעשו עוד משחק כזה בבקשה תעשו אותו במצב לא מקוון זו עצה אם אתם רוצים לקחת קח אם לא לא רוצה לעזוב את זה 😏😒😒🤨🤨🤔😏😏😏😒😒😒😒😒😒
זה בסדר אבל מה שאני לא אוהב זה שיחקתי במכונת המזל כדי לקבל יהלומים נוספים שוב ושוב אבל לא השגתי כלום. אני חושב שהמשחק הזה נועד להכריח אותך להוציא כסף מכיוון שהרמות נראות בלתי אפשריות בלי לקבל את האדם שיכול לעזור לך בקופה
משחק כיף קליל כזה
אני אוהב ❤😘 את המשחק הזה... הוא מדהים👏✊👍 אני מאוד שמח שהחברה המציאה את המשחק הזה 🎮...... בבקשה תעשו משחקים כל כך יפים... אני לעולם לא אמחק את המשחק הזה עד שאסיים את כולם הרמות. שוב תודה 🙏💕 ☺☺
Talking Ginger Розваги uhg
מהמםםם
ממכר
משחקי זין
משעשע אבל..אתה צריך לחזור על כל רמה כדי שתוכל להשיג אבני חן, אם יש להם לפחות אפשרות אחרת להשיג אבני חן כמו צפייה בפרסומות, אבל בסך הכל, עדיין הרג שעמום 👍🏻
אני די שונא כשמשחקים רוצים דירוג אחרי 2 רמות. לא נכנסתי לזה, לא ממש חוויתי את זה, אבל הם יתנו לך פרס שאתה צריך אז תעשה את זה בכל מקרה. ב-10 הדקות ששיחקתי בזה, זה מהנה. לא בטוח כמה זמן אני אעסוק בזה כי אני מאוד בררן במשחקים וכרגע אני מנסה למצוא משחק להוסיף להרכב הקטן שלי אז נראה.
המשחק נחמד אבל קשה להתקדם ככל שאתה הולך לרמות גבוהות יותר. מכונת המזל שבה אתה יכול להשיג יהלומים היא בדיחה. ניסית את זה מדי יום בזמנים שונים ואתה זוכה רק במטבעות. הזכייה הגבוהה ביותר תהיה 1000 זהב. לא משנה כמה מטבעות אתה משתמש במכונת המזל. כל כך קשה להשיג יהלומים
הייתי נהנה מהמשחק חוץ מרמה 74 ולא יכול לעבור. אולי בגלל שאני לא מבצע רכישות במשחק?
המשחק הזה ממש כיף וממכר. אני משחק לפני שנים מאז שיש לי את המחשב הנייד שלי אבל עכשיו אני משחק בטלפון שלי.. זה ממש טוב אני אוהב את זה. אבל כמה רמות ממש קשה לי להשלים 😤 אבל זה בסדר
אוהב את המשחק.. רק הלוואי שהוא היה מהיר יותר ולפעמים אתה צריך לחכות הרבה זמן בין לקוחות
כל כך ממכר. אני אוהב את כל המשחק. אבל עדיף אם זה יפחית את היהלומים רק כדי לרכוש דברים אחרים. אבל עדיין אני אוהב את זה!
שיחקתי את המשחק הזה לפני שנים ואהבתי אותו! פתר כל רמה, השקיע הרבה זמן במשחק ונהנה מזה. ניסיתי את הגרסה החדשה יותר והיא נעשתה מתסכלת וקשה מדי. הסרתי את זה.
אי אפשר להשיג יהלומים. אתה צריך לשחק יותר מדי רמות כדי לקבל את כוכב הזהב. זה צריך להשתנות. הקזינו אתה אף פעם לא זוכה ביהלום. צריך לתת יותר אפשרויות להשיג יהלומים. כאשר בפעולה צריכה להיות אפשרות לבטל את המשימה. חוץ מזה הייתי נותן לו 5 כוכבים אבל עד אז אתן לו 3
הקריסטלים קשים מדי להשגה כשאתה משחק בקזינו. עם הכסף שאני מרוויח, צריך לאפשר לי לרכוש חלק מבלי לשלם כסף אמיתי עבורם. אלא אם כן אחליט שאני רוצה.
בכל פעם שאני מקבל מכשיר אחר, אני תמיד מקפיד להוריד את המשחק הזה. זה בהחלט מדהים!! אני פועל כל כך חלק ואין לי באמת בעיות בזמן טעינה ו/או משחק. עבודה נהדרת.
משחק מאתגר
לא יכול להעלות את דירוג הכוכבים שלי בגלל קוצר הראייה של המפתחים לגבי אבני חן. המשחק הופך להיות די מייגע בניסיון להשיג מספיק אבני חן לשדרוג.
זה מבאס. ברגע שאתה מתקדם לרמה חדשה אתה צריך לקנות שדרוגים שנרכשו עם יהלומים, שוב. איזה קרע
אני אוהב את המשחק הזה אבל הבעיה היא שחלק ממנו היה צריך שיפור כמו הגרפיקה, המקום קטן מדי אני מקווה שאוכל לשדרג את גודל החנות והריצוף או לשנות את צבע הקיר והרצפה וגם המחסן לא מועיל. שם ואני תוהה מה התועלת של הדלת בצד השני? וגם השומר גם קצת עוזר אבל זה עוזר לי רק עם הילדים האלה שמשחקים אבל לא יכולים לעצור את הבחור המסתורי מלהיכנס בדלת, אני מקווה שהוא יסתובב😌
אתה צריך לקנות הכל
ממש לא שווה להוריד אם אתה לא מוכן לבזבז כסף אמיתי. אתה נתקע ברמות מסוימות עקב מחסור ביהלומים לשדרוג החומר. לא מגניב😠😒
זה משחק נחמד. אתה צריך לנצח את הפקודות של הלקוח שלך אבל זה די מתסכל כשאתה מפסיד בגלל מזל של משאבים שיעזרו לך במשחק. בשביל מה המטבעות אם הוא ממשיך לבקש להשתמש באבני חן עבור המשאבים. זה די מתסכל