Post by frituatgrynalti on Mar 1, 2022 3:22:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Make More! – Idle Manager ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Make More! – Idle Manager IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinius žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Make More! – Idle Manager 2022 version ▞▞▞
Daug vietos ima
Atsisiunčiau šį žaidimą, kurį žaidžiau kelis kartus, tada išleidau 4,99 Jade įrankių rinkiniui ir 30 žaidimo dolerių ne tik apmokestino mane 4. 99 3 kartus, bet jie niekada man nedavė dalykų, už kuriuos mokėjau nerekomenduoju ir sėkmės ieškant šio žaidimo klientų palaikymo
O Dieve, kaip smagu, jei tau neserga, suvalgysi tave pietums ir vakarienei, o pusryčiausiu tave
Make More! – Idle Manager Simulatsioonmängud xyx
Tai tikrai įdomus žaidimas ir labai priklausomas. Labai rekomenduoju žaisti.
šudas nesamonė
Mano nuomone, gerai, neatsilieka. Na man. Bet apskritai tai yra ką veikti, kai nuobodu.
Matematika klaidinga. Sukuriu valdiklį, kurio vertė yra 19, o jis yra X2, tada jis turėtų būti 38. Ne, tai yra 58. 50 x 2 yra 100. Ne, šiame žaidime rašoma, kad tai 200.
tai geras žaidimas, jis padeda išgydyti nuobodulį
Aš turiu galvoje, kad tai geras žaidimas ir aš suprantu, kad jis turėtų tapti sunkesnis, bet aš turėjau pilną savo žmonių ir man prireikė 5 minučių, kad jį sukurti, todėl atsiprašau, skiriu tik 2 žvaigždutes
Interst žaidimas
Aš nekenčiu, kad viskas, ką tu darai, yra bakstelėjimas
Geras žaidimas super duber žaidimas!!!!!!!!
tai buvo mano senas žaidimas, kol pasiekiau merginą bosą, jis tobulas, skirtingai nei kiti žaidimai, aš mėgstu dovanas, nors jie tau duoda tik iki 3 dolerių savo geros kokybės
geras žaidimas labai atpalaiduojantis
Tokia laiminga 😊
pim***as
Manau, kad tai labai gerai, nes jis įdomus ir prideda, bet vienintelė problema yra ta, kad yra tiek daug trofėjų, btw aš dabar žaidžiu xD
Buvo puiku, kol neatnaujinote.Man labiau patiko, kai nebuvo atnaujintas
Blogiausias visų laikų žaidimas kiekvieną kartą, kai bandau padidinti, jis siunčia mane į programų parduotuvę. Jei būčiau kūrėjas, ištrinčiau šį siaubingą žaidimą.
Jis toks bjaurus, kad man nepatinka šis žaidimas, turiu ilgai, ilgai bakstelėti
Linksma be jokių priedų, bet didelis bosas nėra toks smagus
Make More! – Idle Manager સિમ્યુલેશન rlzh
Nū seip fainas žaidimas
Make More! Simulasi ucd
Puikus būdas praleisti laiką. Man taip pat patinka tai, kad skelbimai yra neprivalomi
Nenuostabu, kad kai palieki 1 savaitei, tai atima tavo vaikiną
Šis žaidimas yra labai šaunus, vaikinai, man patinka šis žaidimas
Šis žaidimas yra labai priklausomas. Aš ką tik pradėjau jį žaisti ir negalėjau sustabdyti geriausio kada nors sukurto žaidimo
Tai nėra tuščiosios eigos / automatizuotas žaidimas. Jei nepaliesi, neuždirbsi pinigų. Vis dėlto grafika / sąranka juokinga.
AAAAAAAMEN PASAKĖJO, KAD JI NETURI NĖRA, KA VEIKS ŠEIMA
Gerai, tai žaidimas yra šaunus ir ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą
Make More! – Idle Manager સિમ્યુલેશન uji
Gana gerai, priedai yra ilgi ir lėti, bet žaidimas neverčia jų žiūrėti.Žaidimas yra gražus, tačiau jis nėra toks linksmas. Be to, tai gražus ir linksmas žaidimas!
Po 20 minučių darosi labai nuobodu, ir jūs turite žiūrėti skelbimus apie darbuotojo samdymą ar bet kokius gamyklos atnaujinimus, o jūs negalite uždaryti tų erzinančių skelbimų visai minutei.
Smagu, bet ilgai žaidžiant pasidaro nuobodu😒😑
Tai geras žaidimas ir visada, kai gauni dovaną ir visada turi kažką gero, gali atrodyti blogai, bet tai labai gerai
Šis žaidimas yra tiesiog klijuojantis žaidimas, dėl kurio man tiesiog skauda nykštį, bet veikėjas atrodo pakankamai patenkintas, turiu omenyje, kad man patinka žaidimo personažas, animacija, muzika ir kt. Išskyrus žaidimo eigą
Man tai labai patinka ir tai taip nuostabu, kad man puikiai tinka, nes man patinka tiesiog bakstelėti ekraną, tai tiesiog nuostabu, ypač su telefonu, kurį gavau, jis yra tobulas, aš kalbu apie tobulą kūdikį
Šaunus žaidimas
Visi skelbimai yra pasirenkami, o tai yra puiku, tačiau jie pasirinko labiausiai erzinantį reklamos partnerį pasaulyje. Jūs turite ne tik laukti apgailėtino skelbimo, bet ir spustelėti ir palaukti, kol kitas atgalinės atskaitos laikmatis atmes skelbimą. Kas suformulavo tą skelbimų formatą, turėtų būti nupieštas ir padalintas į ketvirčius.
Geras game bet biski nuobodus
Šis žaidimas labai patika
Anksčiau turėjau šį žaidimą ir jis buvo nuostabus, bet mano pirštai skaudžiai dilgčiodavo dėl bakstelėjimo
Varginantis ir paprastas
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games शिक्षा देने वाले dxlj
Nuobodu ir laiko švaistymas.
Puiku, man patinka šis žaidimas
Tai tiesiog bakstelėjimas... Nesuprantu, kodėl žmonėms tai patinka.
pasikartojanti ir varginanti, misija surinkti 10 trofėjų, baigus paprašyti dar 1200 trofėjų... daug sugaišto laiko
Man tai tikrai patinka! Kol kas mačiau tik BALTUS viršininkus, jei nėra, pridėkite juodo, PRAŠOME
Nesamone reikia intika naudot bet vistiek pries botus zaidi nera logikos