Post by frituatgrynalti on Mar 1, 2022 3:41:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά την απεριόριστη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Δεν είναι κακό μπορεί να γίνει λίγο μπερδεμένο, όπως πού να πάω, τι κάνω μετά.
Καλό
Έχετε προειδοποιηθεί! Αν και είναι εντελώς εθιστικό, διασκεδαστικό και πολλή στρατηγική, καταστρέφεται από το υπερβολικά επιθετικό και υπερτιμημένο σύστημα πληρωμής για παιχνίδι που το καταστρέφει για την πλειοψηφία που δεν μπορεί να ξοδέψει δεκάδες χιλιάδες!!! 😆 Το Fair δεν υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο και αντικατοπτρίζει τον πραγματικό μας κόσμο, οι παίκτες μπορεί να είναι εξαιρετικά καταχρηστικοί, αγενείς και αηδιαστικοί και οι προγραμματιστές δεν θα μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο. Μερικά σφάλματα συνεχίζονται για περισσότερο από 6 μήνες χωρίς διορθώσεις, αλλά εφόσον το paywall τους λειτουργεί σωστά;! Αποφύγει!
Οι αγορές παιχνιδιών πρέπει να είναι φθηνότερες. Χρειάζεται λίγο πιο γρήγορο ρυθμό. Μπορείτε να ξοδεύετε συντηρητικά και να είστε ανταγωνιστικοί. 50 δολάρια το μήνα είναι καλό.
Ξοδέψτε πραγματικά χρήματα και ευημερήστε εάν δεν σας λεηλατήσουν οι άνθρωποι που το κάνουν, μπορούν να σας απωθήσουν εβδομάδες εργασίας. Πληρώστε για να κερδίσετε. Επίσης το παιχνίδι AD δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό παιχνίδι. Μείνε μακριά, χάσιμο χρόνου.
Είναι η πρώτη μου φορά που παίζω ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά μου είπα ότι λειτουργεί όπως τα περισσότερα παιχνίδια πολέμου. Μου αρέσουν τα γεγονότα. Απλώς θέλω περισσότερες δραστηριότητες με ζόμπι lol. Προσωπικά θα μπορούσα να κάνω χωρίς την ιστορία με το θηλυκό ζόμπι ή αν πρέπει να είναι εκεί να το κάνω πιο δημιουργικό. Απλώς φαίνεται τόσο σεξουαλικά ακόμη και οι γυναικείες χαρακτήρες. Αν είμαι σε μια αποκάλυψη ζόμπι, θέλω να βεβαιωθώ ότι το δέρμα μου είναι καλυμμένο. Αλλά καταλαβαίνω γιατί κυκλοφορεί έτσι. Θα ήταν ωραίο να υπάρχει λίγη περισσότερη διαφορετικότητα στην επιλογή χαρακτήρων
Καλό παιχνίδι κυρίως. Οι χρηματοδότες έχουν ένα ελαφρύ πάνω χέρι, ωστόσο μπορούν να τα καταφέρουν καλά χωρίς να ξοδέψουν. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ κακή τουλάχιστον. Δεν μπόρεσα να συνδεθώ πάνω από μια μέρα κατά τη διάρκεια ενός σημαντικού γεγονότος. Έστειλε ταχυδρομείο στην Εξυπηρέτηση Πελατών και δεν έχει απαντηθεί ακόμη. Ζήτησε μια προσωρινή ασπίδα ειρήνης καμία. Αυτό διορθώνεται το συντομότερο δυνατό.
Πολύ εθιστικό παιχνίδι. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να λάβω βοήθεια όταν αποδεσμεύτηκα σε ατύχημα. Αλλά όλα είναι καλά τώρα. Αλλαγή από 5 αστέρια σε 3 αστέρια. Επειδή όλες οι εκδηλώσεις είναι για να βγάλει χρήματα η εταιρεία και δεν σας βοηθούν να παίξετε ένα υπέροχο παιχνίδι. Πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να τερματίσετε στην κορυφή των γεγονότων, τότε το έπαθλο που λαμβάνετε δεν είναι καν κοντά σε αυτό που ξοδέψατε. Θα μπορούσατε να αγοράσετε πολύ περισσότερα από το κατάστημα παρά να πάρετε από τις ανταμοιβές. Έτσι, οι δαπάνες μου για εκδηλώσεις σταμάτησαν μέχρι να δώσουν καλύτερες ανταμοιβές.
Υπέροχο παιχνίδι με πολλά πράγματα να κάνετε και να εξερευνήσετε.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά καταστρέφεται από το πόσο γρήγορα δημιουργούνται νέα βασίλεια. Τα βασίλεια έχουν πεθάνει γιατί δεν μπαίνουν νέοι παίκτες. Άλλοι παίκτες εγκαταλείπουν τους λογαριασμούς τους για να δημιουργήσουν νέους σε νέα βασίλεια. Πρέπει να καταστήσετε δυνατή τη μεταφορά μεταξύ των βασιλείων (αφού αυτό το βασίλειο είχε λίγο χρόνο να αναπτυχθεί). Διαφορετικά, έχετε ανθρώπους να ξοδεύουν καλά χρήματα σε αυτό και δεν υπάρχει τίποτα να κάνετε γιατί όλοι τα παράτησαν και ξεκίνησαν ξανά. Απλά για να συμβεί το ίδιο.
Βαρετό
Το να παίζω για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν υπέροχο, αλλά τον τελευταίο καιρό κατά τη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων με άλλα έθνη το παιχνίδι παγώνει και παρουσιάζει δυσλειτουργίες ασταμάτητα για να δείξει πού πρέπει να επανεκκινήσετε το παιχνίδι ενώ δεν είστε ασπίδα και ανοιχτοί σε επιθέσεις
Τα χειριστήρια, τα γραφικά και το παιχνίδι είναι ομαλό και εύκολο στη χρήση. Το UI είναι απασχολημένο με πολλά πράγματα και φίλτρα. Δεν είναι ένα παιχνίδι που σας αρπάζει να θέλετε περισσότερα (IMO). Ο χρόνος για τη δημιουργία και την απόκτηση πόρων είναι πολύ μεγάλος. Έχει δυνατότητες και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, ελπίζω.
Μπερδεμένο αλλά εθιστικό και διασκεδαστικό. Τόσες πολλές πτυχές στο παιχνίδι.
Αξιοπρεπές παιχνίδι. Κανένα θέμα από μέρους μου
κάτι σχετικά με αυτό το παιχνίδι με τράβηξε! Είναι τα υπέροχα γραφικά και το καλά μελετημένο παιχνίδι! Δεν γίνεται ποτέ βαρετό γιατί συνεχίζουν να σας προσθέτουν και να σας προκαλούν με νέες και δημιουργικές προκλήσεις. Μπορείτε πραγματικά να πείτε ότι σκέφτηκαν ακόμη και μικρές λεπτομέρειες για το τι θα συνέβαινε σε μια αποκάλυψη ζόμπι από πειράματα που θα έκανε ο στρατός που πήγαν στραβά, βρίσκοντας πρόσφυγες και φέρνοντάς τους στη βάση σας, το συνεχές καθήκον να βρείτε πόρους, να μοιράζεστε πόρους με άλλους, και να πάρουν άλλοι το y
Το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών. Μια ώρα ηλίθιο παιχνίδι στρατηγικής για ένα λεπτό δράσης.
Είναι διασκεδαστικό και όχι πολύ δαπανηρό. Δεν είναι όλα μια μικροσυναλλαγή
Όπως πολλά παρόμοια παιχνίδια, το gameplay από τα promos δεν συμβαίνει ποτέ, αλλά είναι τουλάχιστον πιο κοντά. Υπάρχει ένα μίνι παιχνίδι Tower Defense που είναι διασκεδαστικό αν σας αρέσει αυτό το είδος. Συνολικά, το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά τα πράγματα επιβραδύνονται όταν φτάσετε στο επίπεδο 10. Είναι βασικά χρήσιμο να επιταχύνετε τα πράγματα (και επομένως να κερδίσετε) και θα ανταγωνίζεστε συμμαχίες που *πραγματικά* ξέρουν τι κάνουν. Δεν υπάρχουν οδηγίες και είναι πολύ δύσκολο να βρείτε λεπτομερή βοήθεια στο διαδίκτυο.
Age of Z Origins:Tower Defense ยุทธศาสตร์ bir
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό σε νοητικό επίπεδο και εντάξει ως παιχνίδι μάχης
Τέλειο παιχνίδη.
Join & Strike پرتحرک vuw
Είναι μια ωραία εμπειρία. Πρόβλημα με τους χιλιάδες διπλούς ή τριπλούς λογαριασμούς.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategiya acd
Δεν είναι εύκολο να παίξεις στην αρχή 🙂
Εντελώς απογοητευμένος πρόσφατα. Είμαι ξοδευτής. Ξοδεύω πολύ περισσότερα από τα περισσότερα και έχω πόλεις σε πολλούς κόσμους. 1 κοντά στο μέγιστο στον κόσμο 303. Η προσθήκη των Τιτάνων ήταν κακή κίνηση. Η λήξη των ανταμοιβών καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολο για τους μη ξοδευτές να ανταγωνιστούν ήταν πολύ γελοίο. Και οι τελευταίες ενημερώσεις έχουν κάνει το παιχνίδι σχεδόν αδύνατον να παιχτεί για τους χρήστες Android. Δεν προτείνω πλέον αυτό το παιχνίδι για νέους παίκτες. Έπρεπε να καταλήξω σε απειλές για να πείσω την Camel να διορθώσει ένα σημαντικό πρόβλημα που μου κόστισε αρκετά $100.
Μουφα Μουφα Μουφα
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά γίνεται πολύ κλικ καθώς προχωράτε. Θα ήταν πολύ ωραίο αν υπήρχαν επιλογές για την αυτοματοποίηση ορισμένων εργασιών, όπως να ζητήσω βοήθεια από το ψευδώνυμο ή να λάβω αυτόματα τον δωρεάν χρόνο παράλειψης κατασκευής χωρίς να χρειάζεται να κάνω κλικ στο κτίριο για να το παραλείψω. Το παιχνίδι έχει πολύ καλές δυνατότητες να είναι εθιστικό εάν γίνουν οι σωστές βελτιώσεις.
Age of Z Origins:Tower Defense Stratégiai játékok hkb
Καλό αλλά αργό!
Άθλιο. Παντελώς διαφορετικό από ότι παρουσιάζεται στη διαφήμιση
Ένα καθόλου κακό παιχνίδι θα μπορούσε να προσθέσει λίγο περισσότερο ενθουσιασμό στη διαδραστικότητα όσον αφορά την καταπολέμηση των ζόμπι, έχει ένα σωρό μίνι παιχνίδια που αναπληρώνουν τα σημεία που του λείπουν σε αυτήν την πτυχή, αλλά θα ήθελα ακόμα να δω τι του λείπει να ζωντανεύει για παράδειγμα, όταν ανιχνεύετε ερείπια αναζητώντας πρόσφυγες, μπορείτε να προσθέσετε ένα μίνι παιχνίδι όπου μπορείτε να ελέγξετε τους στρατιώτες σας να ελέγξετε την τοποθέτηση των στρατιωτών ενώ προσπαθείτε να σώσετε πρόσφυγες από τα ζόμπι που δεν είστε σίγουροι τι είναι, αλλά αισθάνεται ότι κάτι του λείπει
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι πόροι είναι πολύ αστάθμητοι! Ο χάλυβας και τα ορυκτά είναι το κλειδί για την ανάπτυξη στο παιχνίδι, αλλά οι περισσότεροι παίκτες έχουν 5000 έως 8000 φορές περισσότερους πόρους Τροφίμων και Λάδιων. Χωρίς να επιτίθενται συνεχώς σε άλλους παίκτες ή να δημιουργήσουν άλλους 20 λογαριασμούς φάρμας για να χτυπήσουν, οι παίκτες δεν έχουν ποτέ μια ουσιαστική πορεία στην ανάπτυξη! Τώρα με τη νέα κυκλοφορία στο επίπεδο πόλης 38, οι παίκτες εξαιρετικά υψηλών δαπανών θα έχουν στρατεύματα T12 και θα καταστρέφουν διακομιστές και πολλοί παίκτες εγκαταλείπουν ή θα παραιτηθούν!
Εξακολουθούν να προσπαθούν να ανακτήσουν τον λογαριασμό μου, μπόρεσαν να λάβουν τις πληρωμές μου μια χαρά, αλλά πού είναι η εξυπηρέτηση πελατών; Δεν θα φόρτωνε το παιχνίδι και όταν έγινε, ήταν πάλι το φροντιστήριο του νέου παίκτη.
Age of Z Origins:Tower Defense સ્ટ્રેટેજી zbhl
1) Επί του παρόντος, η λειτουργία αναζήτησης VIP δεν είναι ακριβής και αποτελεσματική, η οποία περιορίζεται μόνο σε 2 αναζητήσεις ανεξαρτήτως απόστασης. Ελπίζουμε ότι η μηχανή αναζήτησης VIP μπορεί να βελτιωθεί. Παρέχετε περισσότερες επιλογές αναζήτησης που δίνουν προτεραιότητα στο πιο κοντινό αντικείμενο, από κοντά προς μακριά. 2) Δεύτερον, η λειτουργία time attack δεν ακολουθεί τη χρονική ακολουθία των joiners. Θα είναι δύσκολο για εκείνους τους νέους συνεργάτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να πιάσουν το χρονοδιάγραμμα. Από: 采花贼 (έθνος 13)